Rastlös med kreativ klåda och en enorm längtan att hitta hem - Livet som ensam mamma och student är fyllt av stress och måsten men också av drömmar och förhoppningar

lördag 1 december 2012

Förhandstitt......på huset vi ska bygga. Jag å älskade tog med sessan å åkte med husrepresentanten för att titta på visningshuset i Nynäshamn. Oj vad det var härligt att gå runt å se hur det kommer att bli. Tyvärr hade dem gjort en hel del ändringar av huset. Bl.a. var hela vinkeln 1 enda stort rum istället för 3. Men vi fick ändå känslan av hur det kommer att bli. Känns sååå härligt att vi äntligen har kommit igång!

Planlösningen för huset är helt perfekt och ger oss allt det vi vill ha. Det blir fler rum än vad vi behöver i dagsläget med 2 vuxna och 1 barn men i framtiden hoppas vi att det kommer att springa runt fler barn i vårt hus och det känns bättre både ekonomiskt och vad gäller bekvämlighet att bygga allt vi behöver nu och inte behöva göra en dyr och stökig utbyggnad senare. Vi ville också ha allt på ett plan och allrummet kommer att bli ett stort kombinerat lekrum/ hobbyrum/ bibliotek. P.g.a. tomtens läge blir det en spegelvänd planlösning då sovrummen kommer att ligga mot skogssidan/allmäningen som gränsar till tomten, då kommer även det framtida stora trädäcket att ha sol större delen av dagen.


Planlösning för Regin som spegelvänd.
Bilden är lånad från Älvsbyhus

Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar