Rastlös med kreativ klåda och en enorm längtan att hitta hem - Livet som ensam mamma och student är fyllt av stress och måsten men också av drömmar och förhoppningar

fredag 26 juli 2013

Äntligen är dem här!!

Jakten på dem perfekta sänglamporna är äntligen över!
Jag har letat och letat och till slut hittade jag några som jag gillade, nej det var fel. Jag älskar dem!
En länk skickades till sambon på jobbet och jag fick ett rungande ja till svar. Skulle beställa dem när jag satt på biblioteket, det var tiden innan internet kom till vårt hus, men det gick för trögt att genomföra köpet så det fick läggas på vänt. En kväll satte jag mig med telefonen och lade en beställning så istället. Belysningsdesign.se hade nämligen 20% rabatt på en hel del, däribland våra lampor. Äntligen skulle dem komma hem.
Men nej, dagen efter fick jag ett mail från kundtjänst som beklagade att dem endast hade en kvar! Ett hotell hade lagt en jätteorder och LampGustaf som gör lamporna har bestämt att ta lampan ur produktion och därför skulle inga fler komma in!! Nej!!
Snabbt gick jag ut på nätet och hittade en annan affär som sålde lamporna, dock till normalpriset, men det var oviktigt just nu. Jag lade en beställning på en lampa, nåja priset var lite viktigt, och svarade sedan Belysningsdesign att jag ville ha deras sista lampa (till kampanjpriset).
Vi skulle få en kompensation i och med att de inte kunde erbjuda hela lagda ordern och vi skulle komma underfund med vilken lampa vi ville ha istället, det drog ut på tiden och till slut vågade jag inte vänta längre så lampan fick skickas ensam. Den väldigt trevliga och serviceinriktade kvinnan hoppades att lagersaldot skulle stämma och att dem faktiskt hade 1 lampa kvar. Samtidigt fick jag påminna Stayhome.se där jag hade lagt ordern om den andra lampan, det visade sig att Markslöjd låg efter med utskicken men min beställning skulle prioriteras upp. Tackar, tackar.
Mycket riktigt, dagen efter fick jag ett sms om att jag hade ett paket från Stayhome att hämta och igår fick jag så ytterligare ett sms om att jag hade ett paket även från Belysningsdesign att hämta.
Så, nu är dem hemma och i helgen hoppas jag att dem kommer upp!
2 sådana här godingar ska sitta ovanför oss och lysa upp när vi boktokar förkovrar oss i kvällslitteratur eller vid sagostund för barnen.
 
Lamporna, LampGustaf Bankers Vägglampa Vit/Krom, är av modellen som jag sedan tidigare har förälskat mig i och för 1 år sedan beställde jag en annan Bankers från Belysningsdesign.se. Nämligen denna gröna sköna goding.
 
 

lampgustaf bankers
 
Denna skönhet huserade på mitt skrivbord som stod i vardagsrummet i lägenheten . Nu i huset vill jag inte gömma undan den på kontoret så en mer central plats ska hittas åt den.
 
Det är något speciellt med snygga lampor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar