Rastlös med kreativ klåda och en enorm längtan att hitta hem - Livet som ensam mamma och student är fyllt av stress och måsten men också av drömmar och förhoppningar

torsdag 2 maj 2013

Färdig grund

Igår var vi ute vid tomten då vi fick ett samtal om att markutfyllnad, pålning och grund var klart. Helt underbart, visste inte att de hade börjat med det än och började bli lite nervös eftersom huset kommer om 2 veckor. Puh! 
Vi passade på att träffa lite framtida grannar också, ett hus ifrån oss bor en familj med 2 döttrar, den yngsta är jämngammal med min dotter och den andra är 2 år äldre. Dem klickade direkt och när vi var tvungna att åka bytte dem nummer och ser fram emot juni då vi flyttar in. Kan ju säga att min dotter är överlycklig, inte nog med att hon får en stor tomt i ett underbart lugnt och barnvänligt område, några tiotals meter från vår tomt finns en skog där hästar går och dessutom finns det barn i hennes ålder. En helt perfekt dag blev det som avslutades med god middag på en restaurang i närheten. Längtar till juni!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar