Rastlös med kreativ klåda och en enorm längtan att hitta hem - Livet som ensam mamma och student är fyllt av stress och måsten men också av drömmar och förhoppningar

fredag 3 maj 2013

Lägenhetsförsäljning

Att det skulle vara så jobbigt att sälja en lägenhet hade jag nog inte insett!
Under dryga 2 veckor har vi kämpat, fixat småsaker som inte blivit gjorda, rensat och packat ihop saker som gör ett boende till ett hem. Puh! Hon är hård vår mäklare men hon vill ju att både vi och köpare ska bli nöjda, men det här gör jag inte om.
Nervösa tog vi en söndag katterna och gick ner till parken och la oss i solen för att vänta på samtalet om att visningen var över, kvällen efter gjorde vi om det. Med tanke på att det inte är rätt tid att sälja om man vill ha budgivning samt att gatan utanför är rätt ordentligt trafikerad så är jag nöjd med att vi fick acceptpriset och kontrakt skrevs efter 2 dagar. Skönt att ha det avklarat, nu behöver vi inte tänka på lägenheten utan koncentrera oss på huset och flytten. Helt underbart!
Köparen är jättenöjd också vilket känns bra, en nyseparerad pappa som fastnade direkt för lägenheten vid första visningen och som kom tillbaka kvällen efter. Med tanke på all tid jag har lagt ner på att renovera denna före detta nergångna hyresrätt till en fin, praktisk bostadsrätt så känns det jättekul när man får beröm över hur bra lägenheten är. En dryg vecka efter att vi får komma in i huset får vår köpare komma in i lägenheten. Vi har lite mer än 1 vecka på oss att flytta ut och ta in en städfirma vilket känns lagom.


                                                   Fotografens bilder till objektbeskrivning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar