Rastlös med kreativ klåda och en enorm längtan att hitta hem - Livet som ensam mamma och student är fyllt av stress och måsten men också av drömmar och förhoppningar

söndag 16 juni 2013

Postlåda eller brevlåda?

Vad man än vill kalla dem så behövs en vid huset. Och det finns ju ett antal att välja mellan, små eller stora, plast eller plåt och så alla möjliga färger, en egen eller färdig bild på. Text i all oändlighet.
I vår huspärm från Älvsbyhus fanns ett erbjudande från Flexbox där man får 400 kr i rabatt på 2 av deras modeller om man väljer att ha Älvsbyhus loggan på postlådan.
Vi tittade runt på olika lådor, både ute i handeln och på nätet, men till slutet föll ändå valet på modellen Lovisa från Flexbox, dock utan Älvsbyhusloggan. Priset var bra, 1 695 kr och då ingår skylten som annars kostar 200 kr om man vill beställa en ny, och dessutom finns möjligheten för brevbäraren att öppna en större lucka och därmed stoppa ner paket i lådan, sen finns den "vanliga" luckan för brev och dylikt. Så en svart Lovisa, utan bild men med våra efternamn, gatuadress och nummer. Fiiiint!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar