Rastlös med kreativ klåda och en enorm längtan att hitta hem - Livet som ensam mamma och student är fyllt av stress och måsten men också av drömmar och förhoppningar

lördag 15 juni 2013

Städa och packa

Imorse satte jag igång att packa ner alla mina böcker. Vi köpte ett 10-pack bok kartonger på Selstor igår och jag trodde ju att det skulle räcka och att kanske även dottern skulle kunna packa ner sina böcker.
Hm, så fel man kan ha ibland. 10 kartonger räckte inte till böckerna, så det blir till att köpa fler i veckan.
Efter att böckerna var nerpackade plockade vi ihop städutrustning och åkte till huset. Där fanns det att göra.
Vi har tvättat fönster, torkat ur köksskåp, plockat ihop skräp och dammsugit. En och annan fikapaus på trappan i solen blev det också.
Under en av fikapauserna dök det upp en kvinna i dörröppningen som frågade om hon och hennes man möjligen kunde få kika på huset. Dem funderar nämligen på att bygga ett Regin själva. Absolut! tyckte vi och bjöd in paret. Det blev rundvandring och en pratstund där vi berättade och de frågade men även delade med sig av sig själva. Det var kul att få visa upp vårt hus och berätta att allt är standard förutom att vi uppgraderat köket med inbyggnadshäll, inbyggd ugn och micro.
Vi fick också beröm för våra val av tapeter, att färgställning och mönster band ihop rummen bra. Åh, tackar tackar!

På väg till huset stannade vi till hos min faster som hade en väldig massa flyttkartonger till oss. Vi packade baksätet i min lilla hyundai full med flyttkartonger och åkte vidare. Bakluckan var fylld med städutrustning så tänk vad mycket den lilla bilen kan ta med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar