Rastlös med kreativ klåda och en enorm längtan att hitta hem - Livet som ensam mamma och student är fyllt av stress och måsten men också av drömmar och förhoppningar

fredag 30 mars 2012

Avgrundsmörker och lite vårsol

Vart ska jag börja, vad ska jag säga, vad tänker jag, vad rör sig inom mig nu och varje sekund av min vakna tid och vad snurrar i mitt huvud när jag sover??!!

Så mycket just nu, känslorna går upp och ner men jag tror att det är en bättring på g. En lösning på så mycket som ställt till sånt fruktansvärt kaos i alla år, så länge jag minns.

Vågar jag skriva det?! Det är knappt så att jag kan ta orden i min mun, jag ville först inte acceptera det som inte ens var satt på pränt, det som bara var ett konstaterande från en utomstående med kunskap, något som blev fakta, verklighet, när jag själv satte mig in i det.

Jag har nu, efter mer än en vecka, är det kanske längre än så?, tagit steget mot en lösning, det är skrämmande, för tänk om det inte är en lösning, tänk om det är fel, det kanske bara är en cliffhanger, något att hålla fast i för att slippa se sanningen.

Vi får se....

Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar